Demonstrációk, flashmobok

Egyeztetés a KASZ és a KDFSZ között, a TESCO sztrájk ügyben

Megjelent: 2017. augusztus 21.

A mai napon (2017. augusztus 21.) 12.00 órakor zajló megbeszélésen elemeztük a cég bérajánlatát, hogy a – demonstráción átadott – petícióban megfogalmazott követelésnek mennyiben felel meg. Ezt egyformán látjuk. A cég változtatott, de nem mindenben.

A KASZ is sztrájkbizottságot alakított ma 5 fővel. A két sztrájkbizottság együttműködik a jövőben, sőt, közös követeléseket fogalmazunk meg és adunk át a cégnek a holnapi napon, a bérekkel, illetve a létszámhelyzettel kapcsolatban.

A demonstráción átadott petíció 5 pontjából csak az valósult meg, hogy a szakmunkás minimálbérnél a TESCO visszavette az előnyét. 176.000 Ft a legkisebb bér a szakmunkások esetében (a hivatalos 161.000 Ft helyett).

Sokan mások is kapnak 17.000 Ft-ot, szeptember 1-től, akik eddig kimaradtak, de ez kb. a fele a szakmunkás bér emelésének.

A két szakszervezet együtt is tárgyal a jövőben a céggel.

Ha nem lesz megállapodás, és sztrájkra kerül sor, akkor együtt szervezzük a sztrájkot az egész országban.

Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |