Fiatalok Tagozata

 

Bemutatkozik a KASZ Fiatalok Tagozata

Működési rend


A KASZ Fiatalok Tagozata és a MASZSZ Ifi közös, 5 alkalmas képzéssorozata kezdődött el, amelynek első állomása 2017. február 20-án volt. Az oktatáson szép számmal jelentek meg fiataljaink, akik többek között a munkaviszony létesítéséről, vagy a munkaszerződés módosításáról hallhattak hasznos információkat. Az előadás interaktív, így bárki feltehette az őt foglalkoztató kérdéseket.

Az első előadás összefoglalója ide kattintva olvasható.

Az oktatások alkalmával, a munka törvénykönyvében foglaltakat szeretnénk átadni a tanulni vágyó fiataloknak (munkajogászok segítségével), végezetül pedig egy kommunikációs képzéssel zárjuk az eseményt, ahol megtanulhatják, hogyan legyenek meggyőzőek, hogyan kommunikáljanak sikeresen, hogyan szervezzenek szakszervezeti tagokat. (Az oktatás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részleteket a mellékelt meghívókban találtok.)
A képzéssorozat célközönsége minden 35 év alatti szakszervezeti fiatal.

Jelentkezés és további infó Kiss Nikolettánál:
06 1 428 80 92
kiss.nikoletta@kasz.t-online.hu


Kedvezményes üdülési lehetőség a Balatonnál!

Szobafoglalás:
Juhász Krisztina
(06-1) 428-8096
munkaugy@kasz.t-online.hu

További infó, valamint egyéb üdülési lehetőségek:
http://www.kasz.hu/index.php/szolgaltatasaink/udultetes


 

Speechless in Europe | Szótlanul Európában
Innovatív párbeszéd fiataloknak Európáról

A projekt célja bevonni az európai integrációról szóló párbeszédbe a fiatalokat, ösztönözni a társadalmi szerepvállalásukat, láthatóvá tenni véleményeiket, érdekeiket, elképzeléseiket és vágyaikat egy új kísérleti módszerrel: a projekt folyamán „szavak nélküli” kommunikációs formákon alapuló párbeszéd indul különböző európai országok fiataljai között.

A szervezők elsősorban fiatal szakszervezeti aktivisták bevonására gondoltak, akik beemelnék az európai témák közé a munka világának, a képzésnek és az érdekérvényesítésnek a kérdéseit.
Kiemelt téma a munka világa, ami sok kihívást tartogat a fiatalok számára, amelyekre fontos felkészülniük annak érdekében, hogy jól tudjanak alkalmazkodni a változó körülményekhez, csökkentetni tudják kiszolgáltatottságukat és tisztességes megélhetést biztosító bért kapjanak a munkájukért.

A „Speechless in Europe” budapesti videós workshopjára a NIT, a SZEFIT és a SZISZ is kapott meghívást. A KASZ részéről (a SZISZ képviseletében) Kiss Nikoletta és Szalontai Kata vettek részt.

A programról bővebben itt olvashattok.

 

Fuss velünk a SPAR Budapest Maratonon! Lelkes szurkolókat is várunk!

 

A KASZ idén már harmadik éve nevezhette be csapatát a 31. Spar Budapest Maraton Fesztiválra.
Az évről évre gyarapodó futócsapatunk idén 11 főből állt, akik az Auchan, a Leder & Schuh és az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet szakszervezeti tagjai közül kerültek ki.
Futóink különböző távokon álltak rajhoz a 10km-es távtól egészen a maratoni 42 km-es távig. Fantasztikus sport élménnyel gazdagodtak a kollégák ezen a hétvégén!

A FUT A KASZ-csapat tagjai:

Név

Cég

Táv

1. Vargáné Farkas Ildikó

Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

12 km

2. Furkáné Wagner Erika

Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

9,4 km

3. Márjalaki József

Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

7,7 km

4. Szujó-Fehér Ildikó

Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet

13,1 km

 

Név

Cég

Táv

1. Juhász Mirtill

Tanuló

12 km

2. Juhász Zétény

Tanuló

9,4 km

3. Takács Ferenc

 

7,7 km

4. Krecsné Rácz Gabriella

Leder & Schuh

13,1 km

EGYÉNI FUTÓK:

Név

Cég

Táv

Feke Henriett

Auchan

42 km

Mándy Péter

Auchan

42 km

Győrffy András

KASZ

42 km

Gratulálunk a Kollégáknak a szép teljesítményhez!
A lelkes szurkolóknak pedig köszönjük a támogatást!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |