A Dolce Travel több kedvezményes utazást is biztosít tagjainknak. Legutóbb Opatija-ba (Horvátország) és Zakopane-ba (Lengyelország) kirándulhattak tagjaink. Az utazásokon részt vettek többek között a Tesco, a KIKA, a Coop Star, a Kiskunmajsa Áfész, az Univer Product, valamint a Bács és Pest megyei helyi alapszervezet tagjai. Mind a két kirándulás jó hangulatban telt. Opatija-ban a tenger látványa, Zakopane-ban a táj szépsége, a levegő tisztasága és a tutajozás mindenki számára feledhetetlen élményeket nyújtott.

Augusztus utolsó hétvégéjén került sor a Bács-Kiskun megye szervezésében évek óta megrendezendő kirándulásra. Az idén Gödöllő, Demjén, Salgótarján, Rozsnyó, Betlér, Somoskő, Ipolytarnóc és Szécsény látnivalóit tekintettük meg. Jártunk a Dobsinai-jégbarlangban. Nagyon szép élményekben volt részünk. Elsősorban Bács megye alapszervezeteitől vesznek részt a kollégák, de minden évben csatlakoznak új résztvevők is hozzánk. Egy jó kis összeszokott csapat alakult ki az évek során, csodás három napot töltöttünk együtt.

A Dolce Travel több kedvezményes utazást is biztosít tagjainknak. Az első kirándulás úticélja a Myrafalle vízesés és Baden bei Wien voltak. A kirándulásról bővebben itt olvashattok.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában |